Energizer Komt Tijdens De MWC Met 26 Nieuwe Smartphones

Energizer-MWC-Avenir-smartphonesDe Amerikaanse batterijfabrikant Energizer heeft via Twitter bekendgemaakt dat het bedrijf tijdens de Mobile World Congress later deze maand maar liefst 26 nieuwe smartphones zal tonen. Hieronder vallen een opvouwbare smartphone en een toestel met een 18.000mAh accu.

Volgens Energizer krijgen we een aantal interessante toestellen te zien. Zo zal Energizer onder andere een opvouwbare smartphone presenteren, alhoewel we niet verwachten dat dit toestel qua kwaliteit in de buurt komt van wat fabrikanten Samsung en Huawei later deze maand zullen introduceren. We denken eerder aan iets zoals de Flexpai.

Voor de mensen die regelmatig klagen over een te korte accuduur komt Energizer met een toestel die beschikt over een 18.000mAh accu, de grootste accucapaciteit ooit in een smartphone. Daarnaast krijgen we robuustere toestellen te zien en toestellen die beschikken over een pop-up camera.

We verwachten dat de meeste toestellen worden uitgebracht als low-budget en mid-range smartphones, met een paar uitzonderingen die in de lagere klasse van de high-end markt thuishoren. Energizer maakt de toestellen in samenwerking met Avenir.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.