The wait is over: Dit is de nieuwe Samsung S10

S10_01Anno 2019 leven we in het digitale tijdperk. Vrijwel iedereen heeft een mobiele telefoon en maakt gebruik van social media. Iedereen wil met elkaar in contact blijven staan en dit gaat steeds makkelijker. Mocht je veel actief zijn op social media, dan zal je wel een goed toestel moeten hebben. Regelmatig worden er nieuwe toestellen de markt op gebracht. Momenteel is er een nieuwe Samsung telefoon uitgebracht. Echter is dit niet zomaar een toestel, dit toestel mag eigenlijk best wel als bijzonder omschreven worden.

Samsung Galaxy S10 bij KPN aanschaffen

Onlangs werd de Samsung Galaxy S10 gelanceerd. Veel mensen kwamen op deze lancering af en dit is uiteraard niet voor niets. Jaar in jaar uit zorgt Samsung ervoor dat zij geweldige kwaliteit toestellen de markt opbrengen. De lancering van het toestel was in San Francisco. Echter is het ook al mogelijk om het toestel in Nederland aan te schaffen. De Samsung Galaxy S10 bij KPN aanschaffen behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Mocht jij dit toestel aan willen schaffen, dan zijn er drie varianten waar je uit kunt kiezen. Zo kan je kiezen uit de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e. De Samsung Galaxy S10 bij KPN aanschaffen is absoluut een aanrader omdat dit een zeer betrouwbare aanbieder is. Buiten dat werken zij met een geweldige klantenservice.

Hoe ziet de nieuwe Samsung eruit?

Wil jij de nieuwe Samsung kopen en ben jij benieuwd naar hoe deze eruitziet? Neem dan eens een kijkje op de website van Samsung. Zij hebben hier een zeer uitgebreide omschrijving van het toestel. Buiten dat vind je hier ook een promotiefilmpje. Uiteraard heeft het toestel veel verbeterpunten ten opzichte van de vorige varianten. Zo is er nu het nieuwe Infinity-O scherm. Dit scherm is veel scherper dan de vorige schermen die Samsung gebruikte.

Galaxy-S10

Het toestel biedt veel nieuwe mogelijkheden

De nieuwe Samsung smartphone biedt veel nieuwe mogelijkheden. Zo kan je nu gebruikmaken van een vingerafdruksensor. Hierdoor is je telefoon zo goed mogelijk beveiligd! Verder heeft het toestel de beschikking over een driedubbele camera. Het toestel maakt zeer scherpe foto’s en prachtige filmpjes.  Buiten dat is het toestel zeer fijn in het gebruik. Het maakt dus niet uit of je jong of oud bent. Vind jij het fijn als je een toestel makkelijk kunt ontgrendelen? Dan kan dit erg eenvoudig met de vingerafdruksensor.

S10_02

Een betere nachtrust dankzij dit geweldige toestel

Mocht jij veel gebruik maken van je mobiele telefoon, dan is de kans erg groot dat dit ten koste gaat van je nachtrust. Dit wil je natuurlijk niet, je nachtrust is enorm belangrijk. Gelukkig hebben ze hieraan gedacht bij het ontwikkelen van de nieuwe Samsung smartphone. Er is namelijk gebruikgemaakt van de nieuwe en verbeterde OLED-scherm technologie. Hierdoor dempen de smartphones het beeldscherm met blauw licht. Je ogen raken hierdoor minder snel vermoeid. Dit zal er weer voor zorgen dat jij uiteindelijk makkelijker in slaap valt. Mocht jij dit toestel aan willen schaffen? Kijk dan eens op de website van KPN voor nog meer informatie!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *