Officiële Renders Van Nokia 9 PureView Gelekt

Nokia_9_PureViewOp Twitter zijn via Ishan Agarwal officiële renders van de Nokia 9 PureView opgedoken. De renders tonen de smartphone van verschillende kanten. HMD Global zal de smartphone morgen tijdens de Mobile World Congress officieel introduceren.

De Nokia 9 PureView is de nieuwe vlaggenschip-smartphone van HMD Global. De smartphone valt op door de camera met vijf lenzen aan de achterkant. Naast de lenzen zien we een sensor en een led-flitser. Voor deze camera heeft HMD Global samengewerkt met het Duitse bedrijf ZEISS. Achterop zien we ook het Android One-logo, waardoor consumenten kunnen rekenen op snelle updates en een kale versie van Android.

Nokia_9_PureView-render2

Het scherm neemt een vrij groot gedeelte van de voorkant in beslag, maar onder en boven het scherm vinden we nog wel redelijk dikke randen. De vingerafdrukscanner lijkt te zijn verwerkt in het scherm. Ook valt op dat een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

De officiële introductie van de Nokia 9 PureView zal aan de start van de Mobile World Congress plaatsvinden. Dan krijgen we ook alle specificaties te horen. Uiteraard zullen wij deze details met jullie delen.

Nokia_9_PureView-render3

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.