Xiaomi Deelt Android Pie-updateschema

Xiaomi-Mi-9-headerXiaomi-software-engineer Zhang Guoquan heeft het Android Pie updateschema van het bedrijf bevestigd. Het gaat hier om de updates in China, maar naar verwachting zal de update kort daarna ook in Europa worden uitgerold.

Voor het einde van deze maand kunnen gebruikers van de Redmi Note 5 en de Redmi S2 (Y2) een update naar Android Pie verwachten. In het tweede kwartaal zal Xiaomi beginnen met de uitrol van Android Pie voor de Mi Mix 2, Mi 6, Redmi 6A, Redmi 6 en Mi Note 3-modellen. Xiaomi geeft geen exacte datum, alleen de kwartalen van het jaar. Xiaomi tests de Pie-update momenteel op de Mi 6X en Redmi 6 Pro.

De Mi 8, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 Screen Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3 en de Mi 8 Youth Edition draaien allemaal al op Android Pie. Over andere toestellen heeft Xiaomi geen informatie gegeven.

Xiaomi zal daarnaast een aantal functies van de Mi 9-vlaggenschip uitrollen naar andere toestellen die hiervoor geschikt zijn. Denk hierbij aan de game-turbomodus, de donkere modus, het vernieuwde AOD-display, dynamische achtergronden en nieuwe oplaadanimaties.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.