“OnePlus 7 Komt In Drie Uitvoeringen Op De Markt”

OnePlus7-Pro-foto-headerEr duiken steeds vaker berichten op over de aankomende OnePlus 7. Volgens de laatste geruchten zal OnePlus drie uit uitvoeringen van de smartphone introduceren. Zo kunnen we naast de reguliere OnePlus 7 ook een Pro-versie en een 5G-versie verwachten.

Deze informatie is gedeeld door lekker Ishan Agarwal. Volgens hem zal de Chinese fabrikant een OnePlus 7, een OnePlus 7 Pro en een speciale Pro met 5G-ondersteuning introduceren. De 5G-uitvoering zal alleen in een aantal landen op de markt verschijnen.

OnePlus-7-Pro-foto2

Ishan heeft ook foto’s gedeeld waarop de OnePlus 7 Pro te zien zou zijn. Het valt op dat de smartphone vrijwel geen schermranden heeft en dat het scherm niet beschikt over een notch of inkeping. Volgens de geruchten krijgt de smartphone namelijk een pop-up module voor de selfie-camera. Op één van de foto’s zien we verder dat de smartphone beschikt over een 6,67-inch scherm, een Snapdragon 855-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een driedubbele camera met een 48MP, 16MP en 8MP lens.

OnePlus-7-Pro-foto1

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *