‘Huawei P20 Pro Krijgt 40MP Camera Met Super-slow-mo Functie’

Huawei-P20-Pro-renderHuawei zal de smartphone over een week officieel introduceren, maar er zijn opnieuw specificaties van de Huawei P20 Pro uitgelekt. Volgens de laatste berichten beschikt Huawei’s nieuwe vlaggenschip-smartphone over een 40 megapixel camera die super-slow-mo video’s kan opnemen.

Afgelopen weekend introduceerde Huawei de P20 Lite, maar volgende week verwachten we de introductie van de Huawei P20 en P20 Pro. Van deze laatstgenoemde is nu meer informatie uitgelekt. Zo zien we op de onderstaande afbeelding dat de smartphone aan de achterkant beschikt over maar liefst drie camera’s. Het zou gaan om een 40 megapixel camera, een 20 megapixel camera en een 8 megapixel camera. De 8 megapixel camera maakt het mogelijk om vijf keer hybride te zoomen. De 20 megapixel neemt beelden in zwart-wit op. De lenzen hebben een diafragma van f/1.6 en f/2.4.

Huawei-P20-Pro-camera1

De camera is voorzien van een super-slow-motion-feature, die volgens het lek moet kunnen concurreren met de slow-motion van de Samsung Galaxy S9(+). Aan de voorkant zit volgens de bron een 24 megapixel camera. Ook zal Huawei gebruik maken van een nieuwe techniek genaamd ‘Light Fusion’, maar wat Light Fusion precies is is nog onduidelijk.

Huawei-P20-Pro-camera2

Net als bij de iPhone X en steeds meer Android-toestellen zit de selfie-camera verwerkt in een notch aan de bovenkant van het scherm. Aan de onderkant van het scherm zien we een vingerafdrukscanner. Naar verwachting krijgt de Huawei P20 Pro een adviesprijs mee van rond de 900 euro. De Huawei P20 zal waarschijnlijk op de markt verschijnen voor ongeveer 680 euro.

Huawei-P20-Pro

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.