OnePlus 7 Is Waterdicht Maar Krijgt Geen IP-rating

oneplus-7-waterdichtOnePlus heeft een opmerkelijke teaser gedeeld. Hieruit blijkt dat de OnePlus 7 waterdicht is, maar dat het toestel geen IP-rating meekrijgt en dat het bedrijf geen garantie kan geven.

OnePlus heeft bij de onderstaande teaser een opmerkelijke slogan gebruikt. “Waterproof ratings kosten je geld. Wij kochten een emmer.” We zien in de video een OnePlus 7 die in een emmer water valt. Het toestel krijgt dus geen IP-rating, maar lijkt wel waterdicht te zijn. Het krijgen van een officiële waterbestendigsheidsrating van een smartphone kost geld en om de kosten van de smartphone laag te houden heeft OnePlus besloten om geen officiële IP-rating aan te vragen.


De OnePlus 7 is dus wel waterdicht, maar het bedrijf doet geen beloftes. Daarom valt waterschade niet onder de garantie. Zwemmen met de smartphone is dus op eigen risico en waarschijnlijk niet erg verstandig.

OnePlus zal de OnePlus 7-serie op 14 mei officieel introduceren. Naast de reguliere OnePlus 7 krijgen we dan ook de OnePlus 7 Pro te zien.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.