Asus Zenfone 6 Beschikt Over Snapdragon 855-processor en 48MP Camera

Asus Zenfone 6 teaser Snapdragon 855Asus heeft weer nieuwe informatie over de Zenfone 6 met ons gedeeld. Ditmaal heeft de Taiwanese fabrikant onder andere bekendgemaakt dat de smartphone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 855-processor en een 48MP camera.

Asus zal de Zenfone 6 op 16 mei officieel introduceren, maar via teasers heeft het bedrijf al verschillende details gedeeld. Zo liet een eerdere teaser zien dat de smartphone zeer dunne schermranden krijgt en dat het scherm geen notch heeft. Een nieuwe teaser toont dat de smartphone is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 855-processor. Ook toont de teaser een koptelefoonaansluiting en een usb-c poort.


Daarnaast weten we nu ook dat er ruimte is voor een microSD-kaart en twee sim-kaarten, en dat boven het scherm een klein notificatielampje aanwezig is.

Een teaser op Instagram laat via Morsecode weten dat de Asus Zenfone 6 een 48MP + 13MP dual-camera heeft gekregen. Ook kunnen we een accu met een hoge capaciteit verwachten. Over een aantal dagen zal Asus alle details bekendmaken.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.