Teaser Video Toont Mogelijk Samsung Galaxy F

Samsung-opvouwbare-smartphoneSamsung heeft een teaser-video gedeeld waarin we vooruitstrevende technologie kunnen bewonderen. In de video zien we ook kort een vouwbare smartphone. Mensen vragen zich nu af of Samsung hier de vouwbare Galaxy F toont.

De Vietnamese tak van Samsung deelde de video voor Samsungs Galaxy Unpacked-evenement. Tijdens dit evenement zal Samsung onder andere de Galaxy S10-serie introduceren, maar vermoedelijk zal de fabrikant ook de opvouwbare Galaxy Fold of Galaxy F lanceren.

In de onderstaande teaser toont Samsung vooruitstrevende technologie, waaronder een robotarm die tatoeages kan zetten, een smartphone die een echografie uitvoert en een opvouwbare smartphone. Deze opvouwbare smartphone lijkt veel op de prototype die Samsung toonde tijdens een ontwikkelaarsconferentie. Het toestel heeft twee schermen. Aan de buitenkant vinden we een scherm van smartphoneformaat, terwijl we aan de binnenkant een dubbelgevouwen scherm van tabletformaat vinden.

Toch lijkt het toestel in de video een stuk groter dan de prototype die we vorig jaar te zien kregen. Dit kan betekenen dat Samsung in de toekomst meerdere uitvoeringen van de vouwbare smartphone op de markt wil brengen, of dat de smartphone in de video toch gewoon een concept is. Het is in ieder geval interessant om te zien hoe Samsung de toekomst voor ogen heeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.