Samsung Galaxy Fold Komt Nog Niet In Juni

Samsung-Galaxy-FoldSamsung heeft de lancering van de Galaxy Fold, de eerste opvouwbare smartphone van de fabrikant, uitgesteld nadat testers ontdekten dat het scherm vrij fragiel was. Samsung wil de problemen met het scherm eerst oplossen voordat het bedrijf de Galaxy Fold op de markt brengt. Een lancering in juni lijkt echter vrij onwaarschijnlijk.

Testers die de Galaxy Fold vroegtijdig in handen kregen ontdekten dat de beschermlaag op het scherm eenvoudig te verwijderen was. Deze beschermlaag is echter nodig om te voorkomen dat het scherm breekt. Ook bleek de scharnier van het scherm niet goed genoeg beschermd te zijn tegen stof. Dit kon vervolgens ook schade aanbrengen aan het scherm. Samsung heeft de lancering van de Galaxy Fold daarom uitgesteld om deze problemen eerst op te lossen.

Samsung heeft nog niet bekendgemaakt wanneer de lancering van de Galaxy Fold zal plaatsvinden, maar volgens de doorgaans goedgeïnformeerde Zuid-Koreaanse bron YNA zou Samsung juni als streefdoel hebben. Samsung zou zijn doel echter niet halen, omdat er nog meer getest moet worden voordat de smartphone klaar is voor een lancering.

via [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *