Lancering Samsung Galaxy Home-speaker Uitgesteld Naar Derde Kwartaal

Samsung-Galaxy-HomeSamsung heeft de lancering van de Galaxy Home, een slimme speaker van de fabrikant, uitgesteld tot het derde kwartaal van dit jaar. Een reden voor de uitstel heeft Samsung niet gegeven.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om de Samsung Galaxy Home-speaker met ondersteuning voor de Bixby-assistent in april op de markt te brengen, maar om onbekende reden heeft Samsung de lancering van de speaker uitgesteld. Volgens CEO Kim Hyun-suk moet de speaker ergens halverwege dit jaar uitkomen, maar aangezien het al juni is kunnen we gerust stellen dat de CEO spreekt over het derde kwartaal.

Het is de bedoeling om met de Galaxy Home alle ‘connected apparaten‘ van Samsung met elkaar te verbinden. Via spraakcommando’s aan de Galaxy Home kun je de verschillende apparaten benaderen. De Galaxy Home beschikt over zes ingebouwde speakers, een subwoofer en acht microfoons. Het is nog onduidelijk wat voor adviesprijs de speaker meekrijgt en of de speaker ook in de Benelux op de markt zal verschijnen. Bixby heeft momenteel namelijk nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *