LG Start Uitrol Android 9.0 Pie Voor LG G7 ThinQ

LG-G7-ThinQLG rolde begin dit jaar een Android 9.0 (Pie)-update uit naar de LG G7 ThinQ, maar dit gebeurde toen alleen in thuisland Zuid-Korea. Nu heeft LG de update eindelijk naar Europa gebracht, waardoor G7 ThinQ-gebruikers elk moment een Pie-update kunnen verwachten.

Gebruikers van de LG G7 ThinQ hebben erg lang moeten wachten, maar ze kunnen nu eindelijk een update naar Android 9.0 (Pie) downloaden. Uit verschillende Europese landen komen meldingen binnen van gebruikers die de Pie-update al hebben ontvangen. De update lijkt als eerste binnen te komen op toestellen in Italië, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Polen.

Het uiterlijk van de interface is niet veel gewijzigd, maar Android Pie beschikt wel over een aantal nieuwe functies en moet daarnaast voor een stabieler systeem zorgen. Ook brengt de update de beveiligingspatch van mei met zich mee. De update met versienummer V20b is 1,4GB groot en komt binnen via OTA. Er zijn nog geen meldingen binnengekomen van Nederlandse en Belgische gebruikers, maar naar verwachting hoeven wij niet lang meer te wachten.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.