Android ICS voor Xperia go, U en Sola

En weer een aantal toestellen die een update krijgen naar Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), ditmaal is het de Sony Xperia Go, Xperia U en Xperia Sola. Dit heeft Sony via haar blog laten weten. In deze blogpost wordt ook gelijk duidelijk in welke volgorde de update vrij zal worden gegeven namelijk, eerste de Xperia Go en daarna de Xperia U en Sola.

Deze update brengt de nieuwste Android-kernel (4.0.4) naar de toestellen waardoor de algehele prestatie van de toestellen flink wordt verbeterd, ook zullen er een aantal apps vervangen worden. Een extra nieuwtje is dat de Xperia Sola een speciale handschoenen-modus krijgt voor in die koude wintermaanden, zo hoef je dus geen aparte touchscreen-handschoenen meer te kopen maar doet het toestel het ook met je eigen “gewone” handschoenen. Of een telefoon überhaupt makkelijk te bedienen is met een handschoen laat ik even in het midden.

Enfin, de Xperia Sola en de Xperia U zullen ergens in oktober een update krijgen en de OTA-variant voor de Sola zal volgende week volgen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.