Honor Zal Honor 9X Met Pop-up Camera Op 23 Juli Introduceren

honor-9x-lanceringDe Chinese fabrikant Honor zal later deze maand de opvolger van de Honor 9 introduceren. De Honor 9X is een mid-range smartphone die waarschijnlijk is uitgerust met een uitschuifbare camera en een scherm die vrijwel de gehele voorkant in beslag neemt.

Honor-CEO George Zhao heeft via de Chinese website Weibo bekendgemaakt dat Honor op 23 juli een nieuwe mid-range smartphone zal introduceren. De Honor 9X beschikt volgens de verwachtingen over een IPS-LCD-scherm tussen de 6.5-inch en 6.7-inch groot. Dit scherm heeft dunne schermranden en geen notch. De selfie-camera zit verwerkt in een pop-up module die uit de bovenkant van de behuizing schuift. Aan de achterkant vinden we waarschijnlijk een 13MP + 2MP dual-camera.

Intern zou de Honor 9X beschikken over een Kirin 810-processor met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De accu heeft een capaciteit van 4.000 mAh.

Het is nog onduidelijk hoeveel de Honor 9X gaat kosten en of de smartphone ook in Nederland op de markt zal verschijnen. Na de officiële introductie zullen we alle specificaties en details met jullie delen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.