“Xiaomi Mi CC9 Komt Naar Europa Als Xiaomi Mi A3”

Xiaomi-Mi-CC9Uit gelekte gegevens van de keuringsinstantie FCC blijkt dat Xiaomi de onlangs aangekondigde Mi CC9 en Mi CC9e in Europa wil lanceren als Mi A3 en Mi A3 Lite. Een releasedatum hebben we nog niet.

Xiaomi lanceerde eerder deze maand de CC-serie, waarmee het bedrijf zich vooral richt op jongeren. Volgens XDA-Developers komen deze toestellen ook naar Europa, maar dan onder de naam Xiaomi Mi A3 (Lite) en met Android One. Android One is een kale versie van Android die gegarandeerd drie jaar lang updates ontvangt.

Er is namelijk een toestel opgedoken bij de keuringsinstantie FCC. Het typenummer van dit toestel verschilt slechts 1 letter van het typenummer van de Mi CC9e. De afmetingen zijn ook identiek aan die van de CC9e. Daarnaast zien we een Android One-logo en krijgt de smartphone dezelfde 48 MP AI camera. Na onderzoek van XDA blijkt dat het gebruikte typenummer inderdaad met de Xiaomi Mi A3-series wordt geassocieerd.

Het is nog onduidelijk wanneer de Xiaomi Mi A3-serie in Europa op de markt zal verschijnen, maar Xiaomi introduceerde de Mi A2-serie vorig jaar op 24 juli. De officiële introductie zal daarom naar verwachting niet lang meer op zich laten wachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.