Eerste Foto’s Samsung Galaxy Note 8 Gelekt

Samsung-Galaxy-Note-8-RenderOp het internet zijn een paar foto’s opgedoken van de Samsung Galaxy Note 8. De foto’s bevestigen de eerder gelekte renders.

Samsung zal de Galaxy Note 8 over ongeveer 2 weken officieel presenteren. De afgelopen weken zijn echter al veel details uitgelekt over Samsung’s nieuwe vlaggenschip, waaronder alle specificaties, verschillende renders, een foto van de accu en nu 3 nieuwe foto’s van de voorkant en de achterkant.

De foto’s zijn gepubliceerd door Slashleaks, een bekende lekker in de tech-wereld. De foto’s komen overeen met de eerder gelekte renders. Dankzij nieuwe details die vrijwel dagelijks uitlekken zal Samsung op 23 augustus weinig verrassingen meer voor ons hebben.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy Note 8 over een 6,3-inch Super AMOLED-scherm met een 18.5:9 beeldverhouding, een Samsung Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera met een groothoeklens en een telelens aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3.300 mAh accu, een vingerafdrukscanner en een USB-C aansluiting.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.