Samsung Galaxy Fold Vanaf September Eindelijk Verkrijgbaar

Samsung-Galaxy-Fold-kleurenSamsung heeft de lancering van de Galaxy Fold, de eerste opvouwbare smartphone van de Zuid-Koreaanse fabrikant, uitgesteld nadat bleek dat het scherm eenvoudig beschadigde. Het was lang wachten op een nieuwe lanceringsdatum, maar Samsung heeft nu eindelijk bekendgemaakt dat de Galaxy Fold in september op de markt zal verschijnen.

De oorspronkelijke release stond ingepland voor eind april. Deze datum leek niet haalbaar nadat verschillende review-exemplaren binnen enkele dagen mankementen begonnen te vertoonden. Samsung moest deze problemen eerst zien op te lossen, voordat het bedrijf de Galaxy Fold op de markt kon brengen. Het heeft een aantal maanden geduurd, maar Samsung zou de problemen hebben verholpen en het bedrijf is bijna klaar voor de release.

De Samsung Galaxy Fold zal in september op de markt verschijnen, maar niet gelijk wereldwijd. Het is onduidelijk in welke landen de smartphone als eerste beschikbaar is, maar waarschijnlijk moeten wij in de Benelux nog iets langer wachten.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.