Honor Band 5 Officieel Aangekondigd

Honor-Band-5Honor heeft de nieuwste fitnesstracker van de fabrikant aangekondigd. De Honor Band 5 gaat de concurrentie aan met de eerder aangekondigde Xiaomi Mi Band 4. De wearable heeft onder andere een SpO2-meter en een kleurenscherm.

De Honor Band 5 komt in twee uitvoeringen op de markt, namelijk met en zonder NFC-chip. Het ontwerp is gelijk aan die van zijn voorganger, met een 0,95-inch AMOLED-scherm en een resolutie van 240 bij 120 pixels. De Honor Band 5 heeft een sensor die niet te vinden is in de concurrerende Xiaomi Mi Band 4. De fitnesstracker beschikt namelijk over een SpO2-meter waarmee je het zuurstofhalte in je bloed kunt meten. Dit is nuttig voor extreme sporten, zoals bijvoorbeeld bergbeklimmen. De wearable is waterdicht tot 50 meter diep en kan 10 verschillende activiteiten detecteren.

Honor-Band-5-fitnesstracker

De hartslagmeter heeft een verbeterde sensor ontvangen en de accu gaat tot 14 dagen mee op één acculading. De uitvoering zonder NFC-chip krijgt een adviesprijs mee van omgerekend 25 euro. De NFC-uitvoering kost ongeveer 29 euro. Het is nog onduidelijk of de wearable ook officieel naar Nederland komt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.