Google Verkoopt Twee Keer Zoveel Pixel-smartphones

Google-Pixel-3a-kleurenAlphabet, het moederbedrijf van Google, heeft de cijfers van het tweede kwartaal van 2019 bekendgemaakt. De CEO heeft onder andere bekendgemaakt dat de verkoop van Pixel-smartphones is verdubbeld.

Alphabet geeft geen specifieke details over de verschillende takken binnen het bedrijf, maar CEO Sundar Pichai heeft wel een uitspraak gedaan over de Pixel-smartphones. Zo heeft de lancering van de Pixel 3a bijgedragen aan flink groeiende verkoopcijfers van de Pixel-serie.

Met de lancering van de Pixel 3a in de maand mei is de verkoop van Pixel-telefoons in het tweede kwartaal verdubbeld ten opzichte van een jaar geleden.

De Pixel 3a is een goedkopere versie van Google’s vlaggenschip-smartphone, die ondanks de minder krachtige processor een zeer goede camera heeft. Zo is de fotokwaliteit van de Pixel 3a bijna gelijk aan die van de duurdere Pixel 3, die bekend staat om zijn goede camera. De meeste media en consumenten spreken zeer positief over Google’s eerste mid-range smartphone.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *