Patent Toont Nieuwe Smartphone Met Pop-up Camera-module

OPPO_patent_pop-up_slider_cameraOPPO kreeg vorig jaar veel aandacht nadat de fabrikant een smartphone introduceerde die beschikt over een pop-up module met daarin de selfie-camera. De zogeheten OPPO Find X is ook in Nederland verkrijgbaar. Binnenkort komt de fabrikant waarschijnlijk met een vergelijkbaar toestel, aangezien OPPO een patent heeft aangevraagd voor een nieuwe smartphone met een ander soort pop-up selfie-camera.

Het nieuwe patent is ontdekt door LetsGoDigital en toont een toestel waarbij een kwart van de achterkant omhoog kan worden geschoven om de selfie-camera tevoorschijn te halen. Vermoedelijk heeft de selfie-camera twee sensoren. Het scherm heeft dankzij de pop-up module zeer dunne schermranden. De smartphone in het patent heeft een rode behuizing, maar waarschijnlijk krijgen consumenten de keuze uit meerdere kleuren.

Het patent toont de werking van de pop-up module maar geeft verder geen informatie over de specificaties van het toestel. Ook weten we nog niet wanneer OPPO de smartphone op de markt zal brengen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.