Introductie OPPO Reno 2-serie Met Quad-camera-setup Op 28 Augustus

Oppo_Reno_2_seriesOPPO heeft bekendgemaakt dat de Chinese fabrikant op 28 augustus nieuwe toestellen voor in de Reno-serie zal introduceren. De opvolger van de OPPO Reno 10x Zoom zou onder andere beschikken over quad-camera’s met 20x zoom.

Eerder dit jaar introduceerde OPPO de OPPO Reno 10x Zoom, een high-end smartphone met een telelens voor 10x ‘lossless’ zoom. OPPO heeft de camera-technologie inmiddels verder ontwikkeld en komt binnenkort met een tweede generatie Reno-smartphones. De Indiase tak van OPPO heeft in een Tweet laten weten dat het bedrijf de Reno 2-serie op 28 augustus zal introduceren. Hoeveel toestellen we dan te zien krijgen weten we nog niet, maar het is duidelijk dat het om meerdere smartphones gaat.

Het bedrijf heeft ook alvast aangegeven dat de Reno 2-serie 20x Zoom krijgt. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om ”lossless’ zoom. De camera aan de achterkant bestaat uit vier lenzen. De huidige OPPO Reno heeft “slechts” een driedubbele camera, bestaande uit een standaard lens, een groothoeklens en een telefotolens. Mogelijk krijgt de nieuwe smartphone ook een macrolens of is de vierde lens nodig om de 20x Zoom mogelijk te maken.

Eind augustus zal de OPPO Reno 2-serie alleen voor de Indiase markt worden aangekondigd. Het is nog onduidelijk of en wanneer de serie naar Europa komt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.