YouTube Originals Vanaf September Gratis Te Bekijken

youtubeYouTube Originals zijn video’s die alleen beschikbaar zijn voor mensen met een YouTube Premium abonnement. Daar komt eind september echter verandering in, want vanaf dan zijn Originals door iedereen gratis te bekijken.

YouTube Premium geeft YouTube-gebruikers een aantal extra functies en toegang tot meer content. Zo krijg je met een Premium-abonnement geen advertenties meer te zien, kun je video’s op de achtergrond afspelen en krijg je toegang tot zogeheten ‘Originals’. Originals zijn series die door YouTube zelf zijn gemaakt en moeten een betere kwaliteit content garanderen. Originals zijn straks echter niet alleen voor betalende gebruikers beschikbaar, maar ook voor ‘ad-supported’ gebruikers.

Originals zijn vanaf 24 september voor iedereen beschikbaar. Heb je geen Premium-abonnement dan krijg je wel reclames te zien. De overige voordelen van een Premium-abonnement, zoals toegang tot Google Play Music en advertentie vrij video’s bekijken blijft wel exclusief voor Premium-gebruikers.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.