Introductie OPPO Reno2 Op 16 Oktober

OPPO_Reno2_16_OktoberOPPO heeft op 16 oktober een evenement ingepland die zal plaatsvinden in Londen. Tijdens dit evenement zal het bedrijf de Reno 2 officieel introduceren. De tweede generatie van de Reno-serie krijgt onder andere een 48MP quad-camera-opstelling met 5x Hybrid Zoom en 20x digitale zoom.

Net als zijn voorganger zal de Reno 2 weer een echte krachtpatser worden. Met de Reno 2 daagt OPPO zijn gebruikers uit om hun creativiteit naar een nog hoger niveau te tillen door gebruik te maken van de nieuwste fotografie- en videografietoepassingen, aldus een persbericht van OPPO. Het is in ieder geval duidelijk dat de camera een belangrijk onderdeel is van de smartphone. De quad-camera-opstelling krijgt niet alleen een hoge resolutie en indrukwekkende zoom, maar ook de nieuwste Ultra Dark Mode en een Ultra Steady videomodus zodat je in alle omstandigheden mooie opnames kunt maken.

Vlak na de lancering zal de Reno 2 ook in Nederland op de markt verschijnen. Zodra de officiële introductie heeft plaatsgevonden zullen wij uiteraard alle details met jullie delen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.