Grote Gaming-smartphone Huawei Mate 20 X In Nederland Verkrijgbaar

Huawei-Mate-20-X-gamingDe Huawei Mate 20 X, een gaming-smartphone met een 7,2-inch scherm, is nu in Nederland verkrijgbaar via Belsimpel. De smartphone krijgt een prijskaartje mee van 969 euro.

In oktober vorig jaar introduceerde de Chinese fabrikant Huawei een opmerkelijke smartphone die speciaal is ontworpen voor gamers. De Mate 20 X zou oorspronkelijke niet in de Benelux op de markt verschijnen, maar nu is de smartphone toch opgedoken in de webwinkel van Belsimpel. We zien overigens wel een aantal verschillen tussen de Chinese en Europese variant.

Zo zien we dat het werkgeheugen en de opslagruimte zijn gegroeid van 6GB naar 8GB en 128GB en 256GB. De accucapaciteit is echter gekrompen van 5000 mAh naar 4200 mAh. Het 7,2-inch AMOLED-scherm heeft een resolutie van 2244 bij 1080 pixels. Verder beschikt de smartphone over een Huawei Kirin 980-processor, een 24MP selfie-camera en een driedubbele camera aan de achterkant. Deze camera bestaat uit een 40MP groothoeklens (f/1.8), een 20MP ultra wide-lens ( f/2.2) en een 8MP telefotolens (f/2.4) met 3 x optische zoom. Ook heeft de smartphone ondersteuning voor 5G, maar daar hebben we in Nederland niet veel aan.

Huawei-Mate-20-X-front

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *