Renders Tonen OnePlus 7T Van Alle Kanten

render-OnePlus-7TOnLeaks heeft renders gedeeld van de aankomende OnePlus 7T. De smartphone die OnePlus waarschijnlijk eind september zal introduceren beschikt volgens de renders over een ronde camera-module. Deze module bestaat uit drie lenzen.

Elk jaar komt OnePlus met twee nieuwe high-end smartphones. Dit jaar wachten we op de OnePlus 7T en 7T Pro. OnePlus heeft zelf nog niet heel veel details bekendgemaakt, maar OnLeaks heeft samen met Pricebaba nu een aantal renders gepubliceerd. OnLeaks is een bron die doorgaans goed op de hoogte is van de ontwikkelingen in de smartphoneindustrie.

Op de renders zien we een aantal verschillen met de op 14 mei aangekondigde OnePlus 7. Het grootste verschil is de camera-module aan de achterzijde, die nu rond is. Ook bestaat deze module nu niet uit twee maar uit drie lenzen. Onder de lenzen vinden we een dual LED-flitser. Volgens Pricebaba bestaat de achterkant opnieuw uit glas. De bron heeft geen specificaties van de camera gedeeld, maar waarschijnlijk gaat het om een reguliere lens, een groothoeklens en een telelens.

Volgens OnLeaks is het scherm aan de voorkant 6,4-inch groot en meet de smartphone 161,2 mm x 74,5 mm x 8,3 mm. De selfie-camera zit verwerkt in een druppelnotch. Op de renders zien we verder de locaties van de powerknop, de volumeknoppen, de alert slider, de USB-C-poort, de simkaartslot en de speaker. Een 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

OnePlus zal de OnePlus 7T samen met de 7T Pro waarschijnlijk op 26 september introduceren. De smartphones zijn vanaf 15 oktober verkrijgbaar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.