Nieuwe MAZE Alpha X Komende Dagen In De Aanbieding Voor €178

MAZE-Alpha-XOp Androidics hebben wij eerder dit jaar al eens een artikel geschreven over de MAZE Alpha, een 6-inch phablet met een premium uitstraling en krachtige specificaties. De MAZE Alpha heeft nu een opvolger gekregen onder de naam MAZE Alpha X, die tijdelijk voor slechts €178,- over de toonbank gaat.

De MAZE Alpha X beschikt over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een 2,5GHz MTK6757 octa-core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel Sony-camera aan de achterkant, een 8 megapixel Sony-camera aan de voorkant, een 3900mAh accu en dualSIM-ondersteuning.

De MAZE Alpha X heeft een aluminium behuizing, waardoor de phablet een premium-uitstraling heeft. Aan de voorkant zit een homeknop met vingerafdrukscanner. Ook heeft de phablet nog gewoon de vertrouwde 3.5mm koptelefoonaansluiting.

MAZE Alpha X

De MAZE Alpha X kost de komende dagen slechts €178,-. Een moderne uitstraling, een sterke bouwkwaliteit en krachtige specificaties voor ruim onder de 200 euro is een koopje. Wees er snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig. Klik HIER om de MAZE Alpha X te kopen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.