Foto’s Van Motorola E6 Plus Gelekt

Motorola-E6-Plus-foto-headerOp het internet zijn vier foto’s opgedoken waarop de onaangekondigde Motorola E6 Plus te zien zou zijn. De smartphone beschikt volgens de foto’s onder andere over een dual-camera.

In juli introduceerde Motorola de Motorola E6, maar de fabrikant zou nu al aan de opvolger werken. Er zijn namelijk foto’s gelekt waarop de Motorola E6 Plus te zien zou zijn. De foto’s zijn afkomstig van Roland Quandt, een doorgaans goedgeïnformeerde bron. De smartphone heeft een scherm met een druppelnotch en een vrij dikke kin voor deze tijd. Waar zijn voorganger het nog moest doen met een enkele camera beschikt de E6 Plus nu over een dual-camera. Waarschijnlijk gebruikt de smartphone de tweede camera om scherptediepte in beeld te brengen. Ook nieuw is de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner.

De Motorola E6 heeft een 5,5-inch LCD-scherm met een HD-resolutie. Waarschijnlijk krijgt de E6 Plus hetzelfde of een iets groter scherm. Intern verwachten we een Helio P22-processor met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Daarnaast verwachten we een grote accu met een minimale capaciteit van 5.000 mAh.

Het is nog onduidelijk wanneer de Motorola E6 Plus in Europa op de markt zal verschijnen en wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.