Smartphone In 30 Minuten Opgeladen Dankzij 65 Watt SuperVOOC-snellader Van OPPO

SuperVOOC_2.0OPPO heeft een nieuwe versie van de SuperVOOC-snellaadtechnologie gepresenteerd. De verbeterde 65 watt SuperVOOC kan een smartphone in 30 minuten volledig opladen.

SuperVOOC is een snellaadtechnologie van OPPO die smartphones erg snel kan opladen. De huidige 50 watt SuperVOOC-snellader heeft nu een opvolger ontvangen. Met SuperVOOC 2.0 is het mogelijk om op te laden met een vermogen van 65 watt. Hierdoor kun je een accu met een capaciteit van 4000mAh in 32 minuten volledig opladen. De eerste smartphone met ondersteuning voor SuperVOOC 2.0 is Reno Ace.

OPPO richt zich al een lange tijd op het zo snel mogelijk opladen van smartphones. Er zijn een hoop fabrikanten met “snelladers”, maar die komen lang niet in de buurt van OPPO’s snelladers. Zo kan de Google Pixel 3-serie met 18 watt opladen en moet de OnePlus 7 Pro het doen met 20 watt. Samsung’s Galaxy Note 10 is met een 45 watt oplader één van de weinige toestellen die in de buurt komt van de snelheid van OPPO.

De fabrikant heeft daarnaast ook een nieuwe versie van draadloos opladen gepresenteerd. De nieuwe technologie heet Wireless VOOC en gebruikt een 30 watt vermogen. Hiermee kan een 4000 mAh accu in 73 minuten draadloos worden opgeladen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.