TikTok Al Meer Dan 1,5 Miljard Keer Gedownload

tiktokTikTok is een app die je kunt vergelijken met Vine van enkele jaren geleden, waarbij de gebruikers korte filmpjes maken die zogenaamd grappig moeten zijn. Alhoewel veel mensen TikTok niet kunnen uitstaan blijkt de app toch erg succesvol. Zo is TikTok op Android en iOS maar liefst 1.5 miljard keer gedownload.

Het was voor ons geen verrassing dat Vine niet uitgroeide tot een succes, want wie heeft er nou behoefte aan filmpjes van slechts een paar seconden lang die voor een groot deel zijn gemaakt door mensen die grappig proberen te zijn of lipsyncen. Toch besloot TikTok eenzelfde dienst op te zetten na de val van Vine. Ondanks dat het net zo tenenkrommend is, lijkt het nu wel aan te slaan.

Volgens data onderzoekers van Sensor Tower is TikTok namelijk meer dan 1.5 miljard keer gedownload. Na Facebook Messenger en WhatsApp is het de meest gedownloade social media app op smartphones. Op plek vier en vijf staan Facebook en Instagram. Alleen in 2019 is TikTok al meer dan 614 miljoen keer gedownload. De dienst telt honderden miljoenen maandelijkse gebruikers.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.