Android 4.2.2 nu ook voor de Sony Xperia ZL

Xperia-Android4.2.2De Sony Xperia ZL is momenteel een van de weinigen waarop Android 4.2.2 verkrijgbaar  is. De wijzigingen van Sony in Android 4.1 waren klein en samenhangend, maar vooral stilistisch. Hetzelfde kan gezegd worden met de overgang naar 4.2. Sony heeft echter wel een paar basisveranderingen doorgevoerd en deze geïntegreerd met nieuwe functies voor een beter gebruik. De grootste gebruiksgerichte veranderingen komen in de vorm van schermblokkering en een verbeterde schermindeling. Zodra je het startscherm ontgrendelt, zie je dat de vormgeving een facelift heeft gekregen, met een status en navigatiebalken die half transparant zijn geworden. Het overzichtsscherm heeft nu grotere app weergaven en een  verbeterde interface.  Daarnaast heeft Sony ondersteuning op de ZL toegevoegd voor een 64 GB SD Card.

Volgens Android Central is het een goede zet van Sony, om de tijd te nemen voor de update. Voor de meeste mensen zijn de beperkte mogelijkheden geen groot probleem. Maar de functies die nu opgenomen zijn wel een paar belangrijke verbeteringen, net als de visuele opmaak van de eigen software. Het geeft  daarmee een beetje de hoop dat Sony zal doorgaan met een updateronde voor op andere versies van Android . Wie weet.

Via: Android Central

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.