Polaroid leeft voort in Polamatic app voor Android

Indien u nooit genoeg kan krijgen van retro foto filters, zult u blij zijn te weten dat de app Polamatic van Polaroid vandaag de dag beschikbaar is in de Google Play Store. Voor alle Android toestellen met 2.3.3 of hoger. De app polamatic was al sinds mei 2012 beschikbaar voor iOS gebruikers. Maar met de Android app is Polaroid’s nostalgische fotosfeer nu voor een nog grotere doelgroep bereikbaar, Polaroid leeft!

polaroid-land-cameraPolaroid is bekend geworden met de Polaroid Land Camera, waarvan de eerste in 1948 verkocht werden. Het bijzondere aan deze camera was, dat de film direct ontwikkeld wordt. In een tijd waarin foto’s nog ontwikkeld werden, gaf dit een ongekende vrijheid en de start van instant snapshots foto’s. Het bedrijf heeft nieuwe producten ontwikkeld als de polarisatiefilters die de kenmerkende nostalgische sfeer meegeven.

Nu kunnen we met de app Polamatic weer genieten van een digitale verbeelding van Polaroid voor onszelf. De Polamatic app is waarschijnlijk de meest authentieke Polaroid app voor smartphones tot nu toe. De klassieke witte kaders, zijn op hoge-resolutie ingescand en niet met de computer gegenereerd. Polamatic onderscheidt zich met zijn 36 te kiezen kaders, waardoor het een oude polaroidfoto lijkt.  Daarnaast wordt de app geleverd met 20 verschillende filters en 24 diverse lettertypes voor bijschriften. Er is ook de mogelijkheid om de foto’s te delen via e-mail, Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en zelfs Instagram. Hoewel Instagram de hoofdspeler is van de fotobewerkings apps, is ook deze met zijn filters gebaseerd op de aloude Polaroid met zijn sferische filters.

Wilt u ook weer de Polaroidsfeer proeven? De app Polamatic is direct verkrijgbaar voor € 1,52.

polamatic

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.