Twitter Krijgt Bewerkknop Voor Tweets

Twitter heeft bekendgemaakt dat het straks mogelijk is om geplaatste Tweets achteraf te bewerken. Het is een functie waar Twitter-gebruikers al jaren om vragen. De bewerkfunctie zal eerst door een beperkte groep gebruikers getest worden.

Twitter-gebruikers vragen al jaren om een bewerkknop en nu lijkt deze functie eindelijk werkelijkheid te worden. In 2020 gaf Twitter-CEO Jack Dorsey tijdens een interview met Wired nog aan dat een bewerkknop niet past bij het idee van Twitter. “We zijn begonnen als een sms-dienst en er is zoals je wel weet geen manier om een sms terug te halen zodra die is verzonden. We wilden die sfeer behouden, dat gevoel van vroeger.” Blijkbaar denken ze daar nu anders over.

Via het Twitter Comms-account heeft Twitter nu bekendgemaakt dat er al een jaar aan een bewerkknop wordt gewerkt. De bewerkknop zal eerst als testfunctie “Labs-functie” beschikbaar zijn. Alleen een beperkte groep met een betaald Twitter-abonnement kan de bewerkknop gebruiken. Dit “Blue-abonnement” is echter niet in Nederland of België beschikbaar. Twitter heeft nog niet laten weten of de bewerkknop na de test met de Blue-gebruikers ook beschikbaar zal zijn voor de gewone gratis gebruikers. Die kans is echter wel groot, aangezien Twitter nu nog over een testfase spreekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.