HTC One vroege pre-release Android 4.3 beschikbaar

Nog maar net is Android 4.2.2 geïnstalleerd op de HTC One, duikt versie 4.3 alweer op. Al enige tijd is HTC bezig met de Android 4.3-update. Het duurt vaak wat langer voor grote fabrikanten de nieuwste update uitrollen, omdat ze deze aanpassen aan hun eigen software. Maar de fanatieke HTC liefhebbers kan nu alvast zijn hart ophalen met een uitgelekte 4.3 update. Dankzij ontwikkelaar LlabTooFer op XDA hoeft men niet te wachten tot eind september. Zij hebben een aangepaste ROM ontwikkeld die is gebaseerd op een onofficiële pre-release build van HTC’s Android 4.3 update (3.09.401.1). LlabTooFer gaf daarbij aan op 28 augustus met een onaangetaste versie van de firmware-update te komen.

HTC-One-4.3

De vernieuwingen

De vroege versie toont een paar verbeteringen aan de HTC One , zo zijn er enkele nieuwe snelkoppelingen naar instellingen, apps maar ook naar alle informatie over je datagebruik en je wifi-hotspot. Tevens is er een nieuwe Task Manager-app verschenen in het app-overzicht.

Daarbij heeft HTC verbeteringen doorgevoerd in muziekgebruik. Met ‘video highlight reels’ voelt Sense de beat van de track aan en wisselt op dat moment de beelden. Een functie die als in HTC One Mini verwerkt zit en nu ook naar de grote One komt.

Geen drastische veranderingen, maar wel leuke die HTC gebruikers zeker blij zal maken. Waarschijnlijk komen er natuurlijk nog wat wat nieuwe functies bij. Het gaat hier wel om een vroeg verschenen versie voor de daadwerkelijke release.

Benieuwd naar de vroege build van de Android 4.3 versie voor HTC One en wil je zelf aan de slag, dan kun je de MaximusHD ROM hier vinden op het forum van XDA-developers.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.