Nexus 7 LTE krijgt update met Android 4.3.1

Zonder daarbij details over de update te onthullen, heeft Google vandaag de LTE Nexus 7 (2013) model stilletjes aan bijgewerkt naar Android 4.3.1. 

android-4.3.1 (1)

Update 4.3.1

Het is niet de eerste software-update van de Nexus 7 tablet, maar wel de eerste keer dat het bedrijf er een andere Android-versie voor maakt (4.3.1). De Nexus 7 is namelijk sinds kort op de markt in Nederland en België en draait op de laatste Androidversie, 4.3. De update bevat waarschijnlijk een aantal doorgevoerde bugfixes.

Daarbij is de Android 4.3.1 update alleen beschikbaar voor de Nexus 7 LTE. Er zijn verschillende firmware versies beschikbaar voor de JLS36I-update waaronder JSR78D, JSS15J en JLS36C. De update zelf meet slechts 9.42 MB. In Nederland en België zijn de Nexus LTE niet te koop, dus het is te hopen dat deze Androidversie, niet lang op zich zal laten wachten voor de andere Nexus-apparaten, zoals de Nexus 7, Nexus 10 en Nexus 4.

android-4.3.1

Nexus 7

De Nexus 7 (2013) is de beste 7-inch tablet van het moment, die beschikbaar is. Er is dan ook veel interesse in de tablet. Dit heeft te maken met de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Maar ook een voordeel is dat de updates rechtstreeks van Google kunnen worden ontvangen. Wat bij bijvoorbeeld Samsung en HTC niet kan, wegens hun eigen aanpassingen op de diverse Android versies.

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

  1. WilbertW schreef:

    Klopt, ik heb een Nexus 7 (2013) LTE en heb vanmiddag de update naar 4.3.1 ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.