Xiaomi MI3 komt 15 oktober uit met Tegra 4 variant

Een maand geleden kondigde Xiaomi zijn volgende vlaggenschip smartphone aan, de Xiaomi MI3. Volgens de verwachting zal het niet alleen in China, maar zelfs op de mondiale markt worden uitgegeven. Onlangs werd maakte mede-oprichter Liwan Jiang bekend dat de Xiaomi MI3 komende 15 oktober vrijkomt en verkocht zal worden. Dit zal echter wel gaan om de Nividia Tegra 4 variant die speciaal is gemaakt om te kunnen draaien op China Mobile TD-SCDMA 3G netwerk.

Xiaomi

Xiaomi-mi3Het bedrijf staat bekend om zijn hoge kwaliteit Android-apparaten die ze tegen een lage prijs aanbieden. Het Chinese Xiaomi wil daarmee in de voetsporen treden van Huawei en bekend worden op de Europese markt. Waar Xiaomi ook wel bekend om staat is MIUI. Dit is een aangepaste Android-versie, die net als Googles mobiele besturingssysteem geheel open source is. MIUI is geoptimaliseerd voor gebruik op de Aziatische markt, denk aan kleurrijke icoontjes, veel aanpassingsmogelijkheden en geinige widgets.

De MI3 is een high-end telefoon die omgerekend zo’n 248 euro zal gaan kosten, wat echt een spotprijs is, vergeleken met andere high-end telefoons die al 600 tot 700 euro kosten. Met de verzend- en importkosten ben je dus nog steeds goedkoper uit. De Xiaomi MI3 met Nividia Tegra 4, heeft goede technische specificaties als een 3050 mAh batterij, 5G Wifi ondersteuning en een 1080 IPS display met ultra-gevoelige touch.

Wie kijkt er uit naar deze Xiaomi? Laat het ons weten.

 

Meer specs via: The Droid Guy

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

  1. David schreef:

    Heb de snapdragon 800 versie al besteld nij Ibuygou, ben benieuwd. Kostte wel 400 euro en geen 248

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.