Laatste Developer Preview Android 7.0 (Nougat) Nu Beschikbaar

Android NougatGoogle heeft zojuist Developer Preview 5 uitgebracht voor ontwikkelaars. Developer Preview 5 is de laatste preview, voordat Google later deze zomer officieel Android 7.0 (Nougat) zal uitbrengen.

Google presenteerde Android 7.0 (Nougat) in het begin van dit jaar. Intussen heeft de fabrikant al vijf verschillende Developer Previews uitgerold voor ontwikkelaars en mensen die graag de nieuwste versie van Android willen testen.

In de changelog zien we weinig interessante aanpassingen, maar er staat wel dat het de “final preview” is. Er zullen dus geen nieuwe beta-versies meer worden uitgebracht tussen nu en de officiële lancering van Android 7.0 voor het grote publiek.

Ontwikkelaars en testers die staan ingeschreven voor de beta ontvangen binnenkort de OTA-update op hun Nexus-toesel. De exacte lanceringsdatum van Android 7.0 is niet bekend. Wel heeft Google aangegeven dat de lancering ergens aan het einde van het derde kwartaal zal plaatsvinden. Mogelijk zal Google tegelijkertijd ook enkele nieuwe Nexus toestellen introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.