Twitter Begint Met Betalen Voor Ad Impressies Aan Blue-abonnees

Twitter is begonnen met het delen van de advertentieomzet met gebruikers die voor veel ad impressions zorgen. Sommige gebruikers met een groot Twitter-bereik delen screenshots die bewijzen dat ze uitbetalingen van soms wel tienduizenden dollars hebben ontvangen.

Elon Musk beloofde in februari van dit jaar Twitter populaire accounts gaat betalen voor het gebruik van het platform. Alleen accounts met het grootste bereik die voldoen aan een aantal voorwaarden krijgen een deel van de advertentieomzet. Zo moet een account de afgelopen drie maanden iedere maand minimaal vijf miljoen impressions hebben behaald én moet dit account een Twitter Blue-lidmaatschap hebben die is gekoppeld met een Stripe-betaalaccount. Op dit Stripe-account worden gebruikers uitbetaald.

De gedeelde advertentieomzet bestaat uit advertentie weergaven die bij andere Twitter Blue-gebruikers gemaakt worden. Twitter zou in totaal vijf miljoen dollar hebben uitbetaald aan een onbekend aantal account. Twitter-gebruiker @krassenstein laat weten 24.305 dollar te hebben ontvangen. Twitter-gebruiker @BillyM2k zou 37.050 dollar hebben gekregen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.