“Google Bard Heet Straks Gemini En Krijgt Betaalde Versie”

Google zou van plan zijn om de naam van Google Bard op 7 februari te veranderen naar Gemini. Ook zal Google een betaalde abonnement en een gespecialiseerde Android-app uitbrengen. Dit blijkt uit een changelog die is gedeeld door Android-ontwikkelaar Dylan Roussel.

Volgens de changelog gaat Google Bard verder onder de naam Gemini. Naast de naamsverandering krijgt de gebruikersinterface ook een makeover, waardoor de interface van de AI-tool beter leesbaar en makkelijker te navigeren is.

Ook introduceert Google een betaald abonnement met de naam Gemini Advanced. Dit abonnement maakt gebruik van het geavanceerdste AI-model van Google (Ultra 1.0) en krijgt de komende maanden meer exclusieve functies. Denk hierbij aan toegang tot betere codeerfuncties en de mogelijkheid om meer bestanden, documenten en data te uploaden.

Als laatste brengt Google een Gemini-app voor Android uit. Deze app zal alleen voor bepaalde apparaten beschikbaar zijn, maar om welke apparaten het gaat is nog onduidelijk. Ook zal de Gemini-app eerst nog niet in de Europese Unie beschikbaar zijn.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.