OnePlus 12 Krijgt AI-functies In Nieuwste Update

We zien dat steeds meer fabrikanten, waaronder Samsung en Google, AI-functies introduceren op hun smartphones. Ook OnePlus brengt nu een aantal handige AI-functies functies naar de OnePlus 12 en de OnePlus 11. Wel rollen deze AI-features momenteel alleen uit in China.

OnePlus heeft onlangs de OnePlus 12 geïntroduceerd, waarbij weinig aandacht werd besteed aan AI. Toch zit OnePlus niet stil en heeft de fabrikant nu een ColorOS-update uitgerold die een aantal AI-functies installeert op zowel de OnePlus 12 als de OnePlus 11.

Zo bevat de nieuwste update onder andere een AI-samenvatter waarmee je gesprekssamenvattingen kunt maken van telefoongesprekken. Zo’n samenvatting bestaat uit actiepunten, tijden en plaatsen. Ook kun je met de Artikelsamenvatter artikelen samenvatten en kun je met de AIGC Remover objecten uit foto’s verwijderen.

De nieuwste ColorOS-update met versienummer PHB110_14.0.0.403(CN01) rolt nu uit in China en brengt naast AI-features ook een aantal reguliere verbeteringen met zich mee. Het is nog onduidelijk wanneer we de update in Europa kunnen verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.