KPN Introduceert Nieuwe Mobiele Unlimited-abonnementen

KPN heeft een aantal nieuwe Unlimited-abonnementen met verschillende snelheden aangekondigd. Deze snelheden variëren van 50Mbit/s tot 600Mbit/s. Het gaat om drie abonnementen die 27,50 euro, 32,50 euro en 35 euro per maand kosten. Voor deze prijs krijg je onbeperkte sms-, bel- en databundels.

De nieuwe abonnementen heten Unlimited50, Unlimited300 en SuperUnlimited. Met een Unlimited50-abonnement krijg je onbeperkte data met een snelheid van 50Mbit/s. Ook kun je 40GB delen met klanten op hetzelfde adres en krijg je een 40GB EU-roamingbundel.

Sluit je een Unlimited300-abonnent af, dan krijg je onbeperkte data met een snelheid van 300Mbit/s, 50GB om te delen en een 50GB EU-bundel. Als laatste kun je kiezen voor SuperUnlimited. SuperUnlimited geeft je een snelheid van 600Mbit/s, een 75GB-bundel om te delen en een 75GB EU-bundel.

De telecomprovider Odido introduceerde vorig jaar ook al Unlimited-abonnementen. Bij Odido zijn vier abonnementen beschikbaar waarbij de snelheden variëren van 10Mbit/s tot 1Gbit/s.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.