Samsung Galaxy Note Batterijen Zwellen Op [update]

samsung_galaxy_note_battery_swelling_pic_01
We zijn dit probleem al eerder tegen gekomen bij de batterijen die met de Galaxy S4 worden geleverd, maar nu blijkt ook de originele Galaxy Note problemen te hebben met opgezwolle batterijen. Doordat de batterij na verloop van tijd langzaam aan een beetje opzwelt wordt de kwaliteit van de batterij slechter, soms zwelt de batterij zover op dat de batterij niet meer goed in het toestel past of zelfs het toestel kan beschadigen.

Een simpele oplossing is uiteraard het aanschaffen van een nieuwe batterij, wat niet al te veel moet kosten. Aangezien de Galaxy Note onderhand al een ouder toestel is bied Samsung hier geen garantie meer voor en zult u dus zelf de batterij moeten betalen. Mensen met de Galaxy S4 die een batterij probleem hebben kunnen nog kosteloos de batterij vervangen via Samsung Repair Center.

UPDATE: Anne ter Braak, PR Manager van Samsung Nederland heeft laten weten dat de garantietermijn voor Galaxy Note batterijen is verlengd naar twee jaar. Alle batterijen van de GALAXY Note die twee jaar of jonger zijn, kunnen kosteloos omgeruild worden (net als de GALAXY S4).

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.