ZTE Kondigt Eerste Smartwatch en Vijf Nieuwe Smartphones Aan

ZTE-Smartwatch-Smartphone-CES
ZTE heeft bekend gemaakt dat het bedrijf tijdens de CES in Barcelona vijf nieuwe smartphones en een smartwatch zal gaan aankondigen. Afbeeldingen van de toestellen zijn er nog niet, het bedrijf heeft wel de namen en enkele specificaties vrijgegeven.

De smartwatch zal de naam ZTE BlueWatch krijgen en beschikt onder andere over de mogelijkheid om notificaties van programma’s als Twitter, Facebook en inkomende gesprekken te tonen. Ook kan de smartwatch worden gebruikt als stappenteller en als afstand bedienen voor de smartphone camera.

De ZTE Grand S II zal het eerste toestel van zijn dat beschikt over ZTE’s eigen voice control technology. Er is nog niet vrijgegeven welke specificaties dit toestel zal hebben.

De ZTE nubia 5S en ZTE nubia 5S mini beschikken beide over een quad-core Qualcomm Snapdragon processor. De nubia 5S beschikt over een 5-inch 1080p FHD display en een 13 megapixel camera dat 4K videos kan opnemen. De nubia 5S mini beschikt over een 4,7-inch display en zal in verschillende kleurencombinaties beschikbaar zijn.

De ZTE Sonata 4G beschikt onder andere over 4G LTE ondersteuning, een 4-inch display, een dual-core Qualcomm Snapdragon 400, 1GB werkgeheugen, een 5 megapixel camera en een 1780mAh accu.

De ZTE Iconic Phable is de grootste van de toestellen met een 5,7-inch HD display. Het toestel beschikt onder andere over een Gorilla Glass display, draadloos opladen en Dolby Digital Sound.

Verdere specificaties en afbeeldingen zullen worden vrijgegeven tijdens de CES in Barcelona dat plaats zal vind en op 7 januari tot en met 10 januari.

bron [androidandme via allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.