Samsung: “Introductie Samsung Galaxy S9 Op MWC In Barcelona”

Samsung LogoEen topman van Samsung heeft op een persconferentie op de CES aangegeven dat het bedrijf de Galaxy S9 op het MWC in Barcelona officieel zal presenteren. Het MWC vind plaats vanaf 26 februari tot 1 maart.

Na weken van geruchten heeft DJ Koh, hoofd van de mobiel divisie binnen Samsung, aangegeven dat de Galaxy S9 op het Mobile World Congress onthuld gaat worden. Dit is een maand eerder dan de Galaxy S8, die in maart 2017 werd geïntroduceerd. De Galaxy S9 ligt waarschijnlijk al vanaf maart in de winkels.

Samsung Galaxy S9
Volgens de geruchten zal het design van de Galaxy S9 grotendeels overeenkomen met het design van de Galaxy S8. Wel is de vingerafdrukscanner verplaatst naar een wat handigere positie. De smartphone heeft nog gewoon een 3.5mm koptelefoonaansluiting en aan de achterkant een enkele camera.

Intern vinden we een 2.9GHz Exynos 9810-processor (Snapdragon 845-processor buiten Europa), 4GB werkgeheugen en 64GB of 128GB opslagruimte. De Galaxy S9+ krijgt 6GB werkgeheugen en tot 256GB opslagruimte.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.