HTC presenteert quad-core smartphones tijdens MWC

Als we JPMorgan Chas (Amerikaanse investeringsbank) moeten geloven, dan gaat HTC tijdens het MWC (Mobile World Congress) 2012 een aantal quad-core smartphones presenteren. HTC is aan het inzetten op de quad-core processoren, ze zetten in op de toekomst. Volgens JPMorgun Chase is dat zeer goed, het verhoogt de verwachtingen voor het aandeel HTC.

Eind februari zal het MWC plaatsvinden in Barcelona. HTC heeft zelf nog niks gemeld over het presenteren van de nieuwe smartphones, het is dan ook onduidelijk waar JPMorgan Chase hun informatie vandaan hebben.

Voor hun nieuwe lijn smartphones, zal HTC gaan werken met de NVIDIA Tegra 3 processor. De Tegra 3 is logischerwijs de opvolger van de Tegra 2, de Tegra 2 kennen we voornamelijk door het gebruik in tablet en niet zozeer smartphones. Het nieuwe ontwerp van de Tegra 3 moet er voor gaan zorgen dat de prestaties hoger liggen en het energieverbruik laag.

Volgens JPMorgan Chase zullen de aangekondigde toestellen, die gepresenteerd zullen worden op het MWC, al in april in de winkels liggen. We zullen het zien.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.