Android Maakt Laatste Developer Preview Android O Beschikbaar

Android O Developer PreviewGoogle zal deze zomer de nieuwste versie van Android uitbrengen, maar tot die tijd kunnen ontwikkelaars al aan de slag met zogeheten Developer Previews. De laatste Developer Preview “versie 4” van Android O is nu beschikbaar.

Met Developer Preview 4 kunnen ontwikkelaars de laatste tests en updates doorvoeren, zodat hun apps tijdens de lancering van Android O gelijk zonder problemen werken op de nieuwste versie van Android. Ben je lid van het Android Beta Programma, dan kun je Developer Preview 4 nu downloaden.

Google heeft weinig wijzigingen doorgevoerd in de vierde versie van de Developer Preview. De API’s zijn ongewijzigd sinds Developer Preview 3, maar Developer Preview 4 is wel uitgerust met de laatste bug fixes en optimalisaties.

Google raadt ontwikkelaars aan om tijdens de laatste tests vooral te letten op notificaties en wijzigingen in netwerken en security. Developer Preview 4 is beschikbaar voor de Pixel, Pixel XL, Pixel C, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player en de Android Emulator.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.