Samsung Galaxy S5 ALS Ice Bucket Challenge

Samsung-Galaxy-S5-Ice-Bucket-ChallengeDe ALS Ice Bucket Challenge is een actie waarbij normale mensen en beroemdheden een emmer ijswater over hun hoofd gooien om aandacht te vragen voor de spierziekte ALS. Ook is het de bedoeling dat er vervolgens een donatie wordt geven aan de ALS Association en dat er drie andere mensen worden genomineerd om het zelfde te doen. Samsung gaat nog een stapje verder en doet de Ice Bucket Challenge met de Galaxy S5 en daagt zijn concurrenten uit.

In de onderstaande video zien we de Galaxy S5 dat wordt overgoten door water en ijs. De Galaxy S5 is waterdicht (IP67) dus dat is geen probleem. De HTC One M8, de Apple iPhone 5S en de Nokia Lumia 930 zijn dat echter niet. Samsung daagt deze toestellen dan ook uit om het zelfde te doen. Wij zijn benieuwd hoe Apple, HTC en Nokia zullen reageren op deze uitdaging.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Mark schreef:

    Hahaha wat een zielige reclame! Wat. Onzettend. SNEU! Waarom moeten ze altijd proberen andere producten zwart te maken in plaats van de voordelen van hun eigen producten benadrukken? Oh, wacht. Dan komen ze minder positief uit de bus, want ze hebben nauwelijks voordelen t.o.v. anderen! Wauw, je kan de luchtvochtigheid meten met je S5 -.-)’

    Trouwens, challenge accepted Samsung. Mijn iPhone 5 heeft een paar ijsblokjes en een halve liter water zonder problemen overleefd. Nu jullie weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.