Apple wil verbod op 17 Samsung producten

Dat Apple en Samsung elkaar blijven opzoeken in de rechtbanken is niks nieuws, hier berichten wij regelmatig over. De laatste rechtszaak waarover wij hebben geschreven was de rechtszaak in de VS waarbij Apple de Galaxy Nexus wil verbieden. Er is nu meer bekend over deze rechtszaak en deze is dan ook groter dan een ieder had kunnen voorstellen.

In eerste instantie leek het te gaan om de Galaxy Nexus, die een inbreuk zou maken op 4 patenten van Apple maar het blijkt dat Apple 8 patenten heeft aangedragen in plaats van 4. Ook gaat het niet alleen om de Galaxy Nexus, want als het aan Apple ligt dan worden er maar liefst 17 producten van Samsung verboden. Dit omdat deze producten inbreuk zouden maken op diverse patenten.

Niet alleen de Galaxy Nexus
Uit de aanklacht komt naar voren dat het niet alleen de Galaxy Nexus is, waar Apple het op gemunt heeft. Apple wil onder andere een verbod op alle varianten van de Galaxy S2, de Galaxy Nexus en een aantal minder bekende toestellen. Denk hierbij aan de Transform Ultra, Admire en Illusion. Ook wil Apple een verbod op de Galaxy Tab 7.0 plus en Tab 8.9. Het wordt zelfs zo ver doorgezet, dat Apple ook de Galaxy Player 4.0 en 5.0 wil verbieden aangezien deze mediaspelers inbreuk maken op een aantal patenten.

Enfin, zoals het er nu naar uitziet kon dit wel eens de grootste patenten rechtszaak zijn die we tot nu toe hebben gezien. Wat het uiteindelijke oordeel wordt zal een ieder benieuwen, maar wij houden je op de hoogte!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.