Problemen Draadloos Opladen Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 draadloos opladenNa het probleem met de rode gloed op het scherm van de Galaxy S8, is er nu een nieuw probleem opgedoken. Zo zou Samsung’s nieuwe vlaggenschip niet snel op te laden zijn met een draadloos oplaadsysteem van derden.

De Galaxy S8 en S8+ liggen nog maar enkele dagen in de winkel, maar de eerste problemen duiken nu al op. Het probleem met de rode gloed op het scherm is bij de meeste toestellen gelukkig makkelijk op te lossen, maar nu is er een nieuw probleem opgedoken. Zo is het mogelijk om de Galaxy S8 op te laden via de snellaadtechniek van de nieuwe draadloze oplaadstation van Samsung, maar lijkt dit niet te lukken met oudere oplaadstations van Samsung of oplaadstations van derden. In de onderstaande video zien we een toestel die een error geeft tijdens het opladen via een oudere oplaadstation met ondersteuning voor de snellaadtechniek. Het is wel mogelijk om de Galaxy S8 draadloos op te laden met elke QI-lader, maar de snellaadtechniek lijkt niet te werken.

Voor veel mensen is dit waarschijnlijk geen groot probleem, maar bij een toestel met QI-ondersteuning mag je er eigenlijk wel van uit gaan dat er ondersteuning is voor de meeste QI-opladers. Het is nog niet duidelijk of dit probleem kan worden aangepakt met een software-update of dat Samsung dit mogelijk met opzet heeft gedaan.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.