Nieuwe Fabrikant Vernee Introduceert Indrukwekkende Smartphone Voor Lage Prijs

Vernee ApolloVeel mensen kennen OnePlus, doordat de Chinese fabrikant in 2014 een smartphone voor slechts 269 euro op de markt bracht dat zich kon meten met de high-end toestellen van top-fabrikanten zoals Samsung. De nieuwe fabrikant Vernee lijkt met de Apollo-smartphone het zelfde idee in gedachten te hebben gehad.

Vernee bestaat pas sinds februari van dit jaar en zal in april zijn eerste smartphones op de markt brengen. Eén van deze toestellen is de Thor, een smartphone die is voorzien van een 5-inch HD display, een MediaTek-processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera en een 2800 mAh accu. Dit is niet slecht voor een toestel met een adviesprijs van slechts 129 dollar.

Een andere smartphone is de Apollo. Dit toestel beschikt over een 5,5-inch display met een QHD-resolutie, een MediaTek Helio X20 decacore-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Ook is de smartphone voorzien van een 21 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een USB C-poort. De Apollo draait op Android 6.0 (Marshmallow).

Vernee-Apollo-render

De Apollo zal in april in China worden uitgebracht voor een adviesprijs van omgerekend ongeveer 355 euro. Of en wanneer de smartphone in de Benelux zal worden uitgebracht is niet bekend.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.