Samsung Werkt Aan Galaxy S7 Active

Samsung-Galaxy-S7-ActiveDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung werkt aan een Galaxy S7 Active. Dit is een sterkere versie van de huidige Galaxy S7 en zal op korte termijn al op de markt verschijnen, aldus de doorgaans betrouwbare lekker Evan Blass.

Volgens Evan Blass werkt Samsung aan een smartphone met modelnummer SM-G891A. De “A” in de modelnummer staat waarschijnlijk voor een nieuwe Active smartphone. Zo heeft de Galaxy S6 Active namelijk SM-G890A als modelnummer.

De Samsung Galaxy S7 Active beschikt over een stevigere behuizing en een grotere accu dan de standaard Galaxy S7 uitvoering. Qua specificaties zijn beide toestellen waarschijnlijk wel gelijk. Verdere details over de nieuwe smartphone zijn er nog niet. Bij voorgaande Galaxy S-toestellen was een Active-uitvoering interessant, omdat de normale-uitvoering niet is voorzien van een waterdichte behuizing. Bij de Galaxy S7 is dat echter een ander verhaal, omdat deze al is voorzien van een behuizing met IP68 certificering. Wij vragen ons dus af of mensen wel interesse hebben in een Active-uitvoering van de Galaxy S7.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *